Geslaagde shoot!

5,0 rating
18 maart 2019

We zijn met onze nieuwe pup foto’s gaan maken bij Shamilla. Ze heeft echt de tijd voor ons genomen en onze pup super mooi op de foto gezet! De eerste foto’s hebben we al heel snel ontvangen (dezelfde dag!) en we zijn nu in afwachting van de andere ongetwijfeld mooie foto’s. <3

Anne

Studioshoot

5,0 rating
4 januari 2019

Ik ben twee keer al daar geweest voor een shoot. Een keer met mijn valkparkiet en een keer met mijn puppy. Beide shoots zeer geslaagd, beide dieren waren snel thuis en er zijn zeer leuke foto’s van gekomen!! Zeker een aanrader en zeker nog eeb keertje voor in de toekomst 🙂

Dynara

Paarden shoot

5,0 rating
29 juli 2018

Nu voor de tweede keer een shoot geboekt, dit keer met allebei de paarden. Het resultaat is verbluffend en de foto’s nog mooier dan vorige keer. Shamilla heeft de juiste sfeer weten vast te leggen. Zeer blij mee ?

Reni Rijkhoff

Fotoshoot met mijn verloofde

5,0 rating
6 juni 2018

15 mei samen met mijn verloofde een love shoot laten doen bij Shamilla, neemt alle tijd voor je en ze zorgt er ook voor dat je je op je gemakt voelt zonder druk of verplichtingen.
Zeker een echte aanrader
maakt niet uit of je nerveus bent ze doet het zodanig dat je je helemaal op je gemak gaat voelen
gaan haar zeker vaker vragen.

Tamara James

Meerdere shoots

5,0 rating
15 maart 2018

Heb Shamilla voor meerdere fotoshoot gevraagd zoals newborn shoot van beide kinderen,zwangerschapshoots van beide kinderen, cakesmash van mijn dochter en bij de doop van mijn dochter. Altijd super service. Ze neemt echt de tijd om zo mooi mogelijke foto’s te maken. Wij zijn altijd super tevreden met de foto’s vandaar dat we Shamilla blijven inhuren. Nu ook weer voor de cakesmash van mijn zoon.

Silvia