Ervaringen

 

Hiske – Oktober 2022

Ik heb genoten van de fotoshoot! Teveel moois om uit te kiezen  Ik heb prachtige aandenkens aan mijn honden, die een mooie plek aan de fotowand krijgen. 

Shamilla verdient een dikke pluim voor het werk dat ze doet en de manier waarop ze heel mooi de karakters van mijn honden heeft vastgelegd! 

 

Sabine – oktober 2022

Onlangs hebben wij een fotoshoot met onze dochter van 2 jaar gedaan bij Shamilla. Ze heeft ontzettend veel geduld en leuke tips. Wij zijn erg tevreden. De foto’s zijn super mooi geworden! 

Bedankt!!

Groetjes Sabine

Mieke – Augustus 2022

Wij zijn erg tevreden over de baby fotoshoot. Er kon snel een datum en tijdstip gevonden worden, Shamilla was mooi optijd aanwezig. Het was een gezellige fotoshoot met een mooi resultaat!

Cristel & Sophie – Juli 2022

Wij zijn mega blij met onze foto’s! Shamilla heeft ontzettend veel geduld met paarden en weet je goed te begeleiden tijdens de shoot. Heel erg bedankt!

Shauny – December 2021

Wij hebben inmiddels een aantal shoot gehad met de honden bij Shamilla, wat een fijne ervaringen zijn dat geweest. Ze neemt voor de honden ruim de tijd en heeft engelen geduld zodat het voor de honden een feestje is. Normaal ga ik zelf niet zo graag op de foto, maar Shamilla zorgt er voor dat je je op je gemak voelt. Wij kijken alweer uit naar de volgende fotoshoot!!!

Amber – November 2021

Wij hebben een aantal shoots gehad bij Shamilla. Van een ontspannen en rustige sfeer tijdens de New Born shoot van onze dochter! Tot een energieke familie shoot. Wij wilden graag alle drie onze honden met onze dochter op de foto, en ik vond dit best spannend aangezien 2 reuen en 1 teef en dit zijn bepaald geen kleine honden, maar Shamilla gaf het vertrouwen en rust om dit toch voor elkaar te krijgen en wat zijn de foto’s mooi geworden, vol trots hangen ze in huis ❤. Het is ook altijd super gezellig met Shamilla!

Jenny – November 2021

Super tevreden met de fotoshoot doordat Shamilla de tijd nam en onze dochter goed begeleide voor de beste foto’s met haar verzorgpony. Vrij snel na de shoot kregen we de eerste serie onbewerkte foto’s. Erg verast met de gave foto’s, en na doorgeven van de uitgekozen foto’s ook snel de bewerkte foto’s mogen ontvangen voor een leuke prijs. Kortom Shamilla is erg kundig in het maken van een mooie herinnering vastgelegd op foto!

Anja – Oktober 2021

Shamilla heeft erg leuke foto’s van onze dochter en haar verzorgpony gemaakt. Contact verloopt erg prettig en de foto’s waren super snel klaar. Dankjewel!

Danique – Augustus 2021

Ik heb 2 keer een strand fotoshoot bij Shamilla gedaan met mijn merrie met veulen. Shamilla is erg professioneel, neemt de tijd, geeft aanwijzingen & heeft zelf erg leuke ideeën! De foto’s waren zo adembenemend mooi dat ik er niet 1 kon uitkiezen welke ik wou uit vergroten waardoor nu mijn huis vol hangt met heel veel foto’s!

Anoek – Maart 2021

Zwangerschap en Newborn shoot

Toffe meid. Komt met leuke spontane ideeën. Goed mee samen te werken. En geweldige foto’s voor een zeer bescheiden prijs. Dankjewel voor het vastleggen van onze waardevolle momenten.

Anne – Maart 2019

Geslaagde shoot! We zijn met onze nieuwe pup foto’s gaan maken bij Shamilla. Ze heeft echt de tijd voor ons genomen en onze pup super mooi op de foto gezet! De eerste foto’s hebben we al heel snel ontvangen (dezelfde dag!) en we zijn nu in afwachting van de andere ongetwijfeld mooie foto’s. <3

Dynara – januari 2019

Studioshoot!

Ik ben twee keer al daar geweest voor een shoot. Een keer met mijn valkparkiet en een keer met mijn puppy. Beide shoots zeer geslaagd, beide dieren waren snel thuis en er zijn zeer leuke foto’s van gekomen!! Zeker een aanrader en zeker nog een keertje voor in de toekomst

Reni – juli 2018

Paardenshoot

Nu voor de tweede keer een shoot geboekt, dit keer met allebei de paarden. Het resultaat is verbluffend en de foto’s nog mooier dan vorige keer. Shamilla heeft de juiste sfeer weten vast te leggen. Zeer blij mee!

Tamara – juni 2018

Fotoshoot met mijn verloofde

15 mei samen met mijn verloofde een love shoot laten doen bij Shamilla, neemt alle tijd voor je en ze zorgt er ook voor dat je je op je gemak voelt zonder druk of verplichtingen.

Zeker een echte aanrader maakt niet uit of je nerveus bent, ze doet het zo dat je je helemaal op je gemak gaat voelen gaan haar zeker vaker vragen.

Silvia – maart 2018

Diverse fotoshoots

Heb Shamilla voor meerdere fotoshoot gevraagd zoals newborn shoot van beide kinderen,zwangerschapshoots van beide kinderen, cakesmash van mijn dochter en bij de doop van mijn dochter. Altijd super service. Ze neemt echt de tijd om zo mooi mogelijke foto’s te maken. Wij zijn altijd super tevreden met de foto’s vandaar dat we Shamilla blijven inhuren. Nu ook weer voor de cakesmash van mijn zoon.

PMC – februari 2018

Peel & Maas Challenge

Weer zeer mooie duidelijke en uitspringende foto’s gemaakt ! Goede service , nooit lang wachten op het resultaat ? dik en dik te vreden! Zelfs de moeite waard om foto’s te bestellen

Anneke – februari 2018

Fotoshoots paarden

Heb Shamilla mijn paarden op de foto laten zetten.dat heeft ze echt goed gedaan. Ze krijgt zo een contact dat hiermee de paarden op zijn mooist op de foto komen. Heel erg tevreden met het resultaat.

Lucille – februari 2018

Nu 2x een foto sessie met mijn paard gehad. Wat zo mooi is aan de foto’s van Shamilla is dat ze de emotie van het paard zo goed kan vastleggen. Het karakter van het paard wordt zeer goed weer gegeven. Een waardevolle herinnering.