Portfolio

Greep uit de vele opdrachten

Neem een gerust een kijkje in mijn portfolio, laat mijn foto’s je inspireren en kijk wat je aanspreekt voor je eigen fotoshoot. Heb je een leuk idee of wil je weten wat er nog meer mogelijk is? Neem dan vooral contact met mij op!

Portret

Wellicht een van de mooiste vormen van fotografie, samen met jou breng ik een foto tot leven. Of je nu jezelf op de foto zet, een dierbare of je (huisdier – Bij een portretfoto leggen we altijd jou of je dier  vast op een manier die bij jullie past en die je prettig vind! Het resultaat is dan ook een reflectie van de ziel om nog jaren bij stil te staan.

Actie

Een hindernis die je neemt met je paard, waterpret met je honden, een magische spring foto met holy-powder, bij een actiefoto draait het allemaal om het moment en natuurlijk een snelle camera om dat ene moment haarscherp vast te leggen. Ben jij er klaar voor?

Bruiloft

JA! Ik wil! Het verhaal van jullie mooiste dag samen in levendige, maar vooral oprechte foto’s vastgelegd. Geen moment blijft onopgemerkt: Het aankleden & klaarmaken, de ontmoeting, de entree, het ja-woord, maar ook opa & oma die een traantje wegpinken komt allemaal aan bod. Het resultaat is een authentieke reportage waar jullie nog lang van kunnen genieten.