Over mij

Over mij

Hallo! Mijn naam is Shamilla, jouw fotograaf! Met mijn fotografie wil ik inspireren, binden en boeien. Fotografie komt namelijk het beste tot zijn recht als het ongedwongen is, een glimlach, een traan, niets is zo mooi als authentieke reflectie van een moment. Een foto brengt je namelijk terug naar een gevoel, hoe het toen was.

Dieren

Dieren zijn altijd al een rode draad geweest in mijn leven: 13 jaar lang heb ik mogen genieten van vele avonturen samen met mijn paard Limit. Mijn voorliefde voor dieren is echter niet bij paarden gestopt: Inmiddels deel ik ook al 12 jaar mooie, grappige, avontuurlijke momenten met onze husky Zena

Fantastische tijden

Door de jaren heen heb ik veel momenten samen met hun, groot of klein vastgelegd op de foto, door deze foto’s kan ik nog altijd even terugdenken aan deze fantastische tijden die ik samen heb gehad. Foto’s hebben de kracht om ons te omarmen met warme herinneringen en een glimlach op ons gezicht te toveren, zelfs in de moeilijkste tijden.

Nieuwe herinneringen

Of het nu gaat om een familieportret, een romantische zonsondergang of een vrolijke lach van jullie kinderen, mijn foto’s vangen de emotie en schoonheid van die momenten op een unieke manier. Het kunnen geven van mooie beelden en daarmee nieuwe herinneringen is mijn doel voor jou.